3 6 1 3 1 1    anunturi online
Căutare anunțuri
Filtru preț:
Publicitate
Sunteti aici :: Director web » EDUCATIE » Cursuri » Detalii site #105462

OFERTA CURSURI INSTRUIRE, SPECIALIZARE, PERFECTIONARE SI CALIFICARE - Detalii site #105462

« Inapoi

Despre noi:
MEDIAX MANAGEMENT este o companie privata ce activeaza la nivel judetean in domeniul invatamantului, al instruirii si calificarii profesionale in cele mai solicitate domenii de pe piata locurilor de munca, oferind un spectru larg de cursuri specializate si de servicii de formare profesionala. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania, in special in judetul Prahova. MEDIAX MANAGEMENT efectueaza cursuri de instruire, specializare, perfectionare si calificare promovand o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client si asigurand un nivel ridicat de competenta.Experienta de peste 12 ani in training este concretizata in portofoliul nostru de peste 15.000 de cursanti si 100 de clienti (firme private, institutii si unitati de stat) pregatiti in programele noastre, care demonstreaza profesionalismul si calitatea serviciilor noastre. Cursurile se adreseaza si agentilor economici si se pot desfasura la sediul acestora. Cu un colectiv ambitios si cu o mare dorinta de afirmare, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre, devenind lider in judetul Prahova, cel mai renumit centru educational privat din Ploiesti.

Mai multe despre noi:
MEDIAX MANAGEMENT a fost infiintata in anul 1996, prima companie cu capital integral strain specializata in furnizarea de cursuri de instruire profesionala in sistem intensiv, de scurta durata. Domeniul principal de activitate al firmei il constituie instruirea, specializarea, perfectionarea si calificarea in cele mai solicitate domenii de pe piata locurilor de munca. Echipa noastra este formata din instructori cu o vasta experienta in training in oferirea unor produse sau servicii de o calitate superioară, cuprinzand o gama variata de cursuri in domeniul IT, lb. straine, contabilitate, management, marketing pentru organizatii si persoana fizice. Obiectivul principal al firmei consta in oferirea de servicii complete cu un inalt grad de profesionalism in scopul satisfacerii necesitatilor clientilor. Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.
Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.
Va multumim pentru increderea acordata si ca ati ales

MEDIAX MANAGEMENT
your chance for future !

Servicii si produse:
MEDIAX MANAGEMENT cel mai renumit centru educational privat din Ploiesti, lider in judetul Prahova, organizeaza permanent cursuri de instruire:
OPERARE PC: (Windows, Word, Excel, Access, Power-Point, Internet),
ECDL-complet, ECDL-start
(Permis European de Utilizare a Calculatorului cu recunoastere internationala),
WEB-DESIGN, IMAGE-MAKER, INTERNET,
AUTOCAD (2D+3D), AUTOLISP,
LB. STRAINE: ENGLEZA, GERMANA, ITALIANA, ROMANA PENTRU STRAINI,
CONTABILITATE, SECRETARIAT-asistent manager,
MANAGEMENT-in afaceri, MARKETING-in vanzari,
Cursuri de calificare: OSPATAR, BUCATAR,
Cursuri calculatoare-informatica, lb. straine - la sediul beneficiarului (numai pentru firme).
Cursuri calculatoare-informatica, lb. straine - in regim de meditatii.
Informatii la tel: 0244-516887
Str. Vasile Lupu nr. 3 - PloiestiVizitează acest site: www.mediaxmanagement.aaz.ro
Voteaza :
Votul vizitatorului :

Spatiu utilizator
Adresa email
Parola
Ai uitat parola?
Director web
Site-uri înregistrate: 14444 site-uri

Adaugă un site

Publicitate
© 2020 www.latinta.ro | Toate drepturile rezervate
Powered by Triumf ®