3 6 1 0 7 2    anunturi online
Cautare anunturi
Filtru pret : -
cu poza de azi, 18.07.2018
Publicitate
Sunteti aici :: Cum pun un anunt

Cum pun un anunt


Pentru a pune un anunt trebuie sa respectati urmatorii pasi:

1. Trebuie sa te autentifici in casuta din dreapta sus (spatiu utilizator). Daca nu ai cont apasa pe Creare cont nou si completeaza campurile obligatorii, introdu codul din imagine conform indicatiilor si apasa pe trimite, dupa ce ai citit conditiile de utilizare (bifeaza casuta Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare). Vei primi pe adresa de email cu care ai creat contul un link pe care va trebui sa il accesezi pentru a iti activa contul (pastreaza acest email). Din acest moment te poti autentifica cu datele tale de fiecare data cand vrei sa pui un anunt online.

2. Alege categoria si apoi subcategoriile acesteia pana cand iti apare butonul "Adauga un anunt". Apasand pe acel buton vei vedea formularul pe care trebuie sa il completezi pentru a inregistra anuntul tau.

3. Anuntul tau va fi procesat de catre un operator uman in cel mai scurt timp. Daca acesta este aprobat, va aparea pe site in maxim 48 ore cu mentiunea ca daca anuntul nu este postat in categoria corespunzatoare ne rezervam dreptul de a-l muta in categoria cea mai potrivita.

4. Dupa expirarea perioadei de valabilitate pe care ai stabilit-o, anuntul tau va fi arhivat, insa il vei putea vedea in sectiunea "Arhiva".

5. Iti poti modifica singur anunturile tale in sectiunea "Anunturile mele" la care ai acces numai daca te autentifici cu datele tale.Spatiu utilizator
E-mail
Parola
Creare cont nou
Ai uitat parola ?
Director web
Site-uri inregistrate : 20500 site-uri

Adauga un site

Publicitate
Va recomandam
© 2018 www.latinta.ro | Toate drepturile rezervate | Powered by Triumf ®