3 6 1 3 5 3    anunturi online
Căutare anunțuri
Filtru preț:
Anunțuri
Adaugă un anunț

Publicitate
Sunteti aici :: Conditiile de vizitare si utilizare a serviciilor Latinta

Conditiile de vizitare si utilizare a serviciilor Latinta


1. Prezentarea, acceptarea si utilizarea serviciilor Latinta
Serviciile prezentate si operate de catre echipa Latinta sunt oferite sub rezerva respectarii prezentelor Conditii de utilizare ale serviciilor si a oricaror alte reguli si politici care vor fi publicate de echipa Latinta.
Prezentele Conditii ale serviciilor cuprind toate reglementarile si conditiile de derulare a Serviciilor intre Latinta si Membri si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat mai jos.
Pentru cei care devin membri prin completarea formalurului de inregistrare va declarati acordul cu privire la prezentele servicii cat si a celor suplimentare valabile numai pentru membri. Atat echipa Latinta cat si firma ce detine proprietatea marcii nu pot fi trasi la raspundere pentru pagube(*) sau stricaciuni(*) suferite de catre vizitatori ori membri prin vizitarea si/sau utilizarea informatiilor si a serviciilor oferite in cadrul Latinta sau a unor actiuni care pot avea legatura cu Latinta si/sau cu terti. (*) fizice sau/si morale sau/si financiare sau/si orice conflicte in legatura sau/si despre Latinta.

2. Descrierea serviciilor Latinta
Latinta asigura membrului posibilitatea de navigarea in cadrul Latinta si de a primi si receptiona posta electronica ('e-mail') prin intermediul retelei Inteet (World Wide Web) cu noutati si diverse informari din domeniile prezentate de Latinta. Membrul trebuie sa aiba propria conexiune la Inteet (sa aiba intregul echipament necesar pentru a stabili o conexiune catre World Wide Web). In legatura cu acest serviciu, membrul este de acord sa: (1) sa asigure anumite informatii curente, complete si precise despre Membru asa cum sunt cerute de Serviciu, (2) sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise. Toate informatiile cerute la inscriere vor fi cunoscute ca 'Date de inregistrare'. In continuare, Membrul acorda Latinta permisiunea de a dezvalui unei terte parti anumite Date de inregistrare despre Membru si Serviciu la un loc, dar acest lucru se va face fara mentionarea numelui, adresei de e-mail, a celei postale sau numarului de telefon ale Membrului cu exceptia cazului in care: (1) Membrul imputeiceste in mod expres Latinta sau oricare alta persoana desemnata special de catre Membru pentru a dezvalui aceste informatii sau (2) Latinta trebuie sa dezvaluie aceste informatii in cadrul oricarui proces legal intentat firmei Latinta.
Daca orice informatie fuizata de membru este eronata, Latinta isi rezerva dreptul de a termina calitatea de membru a Membrului si dreptul de a folosi Serviciul.

3. Modificarea conditiilor de utilizare a serviciilor Latinta
Latinta poate schimba prezentele Conditii ale serviciului in orice moment. Inaintea oricarei modificari a acestora, Latinta va instiinta Membrul prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va apare in momentul accesarii Serviciilor.
Folosirea in continuare a Serviciului de catre Membru constituie un raspuns afirmativ de (1) acceptare a Conditiilor serviciului si (2) acordul Membrului de a se conforma Conditiilor serviciului, precum si a modificarilor sale.

4. Eventuale modificari ale serviciilor Latinta.
Latinta isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul fara notificare scrisa. Latinta nu poate fi facuta raspunzatoare in fata Vizitatorului, Membrilor sau a unei terte parti daca Latinta isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul.

5. Confidentialitate
Atat accesul electronic pe Latinta cat si posta electronica (e-mail) este o corespondenta privata intre expeditor si destinatar. Latinta nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private ale oricarui membru in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau acest lucru este necesar pentru a: (1) respecta prevederile legii sau indeplini procedurile legale intr-un proces intentat firmei prorietare a Latinta (2) proteja si apara drepturile Latinta, sau (3) actiona sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului. Membrul confirma si este de acord ca firma proprietara a Latinta nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora. Membrul confirma si este de acord ca anumite procesari tehnice ale mesajelor si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru: (1) trimiterea si primirea mesajelor, (2) conformarea cu cerintele de conectare la reteaua Inteet, (3) conformarea cu limitarile Serviciului sau (4) conformarea cu alte cerinte similare.

6. Datele de login si securitatea datelor.
Odata devenit Membru al Serviciilor, veti primi o parola si un cont. Sunteti in intregime raspunzator de pastrarea confidentialiatii parolei si contului, mai mult, sunteti in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul Dvs sau navigand in cadrul Latinta. Va puteti schimba parola in orice moment urmand pasii din instructiunile de utilizare; puteti de asemenea sa va deschideti un nou cont si sa inchideti unul vechi dupa dorinta Dvs. Membrul este de acord sa notifice Latinta asupra oricarei folosiri neautorizate a contului Membrului sau orice alte violare a securitatii cunoscuta de Membru.

7. Garantii.
Vizitatorii si membrii Latinta sunt de acord ca folosesc serviciile pe proriul lor risc. Latinta denunta garantii de orice fel, expimata sau ilicita expimata sau implicita, dar nu limitata la garantiile acordate marfurilor de folosire intr-un anumit scop sau de ne-atingere. Latinta nu acorda garantii ca serviciile vor fi conform dorintelor vizitatorilor sau membrilor sau ca serviciile oferite vor fi prezente online nonstop, sigure, fara erori si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma utilizarii serviciilor Latinta vor fi corecte sau ca eventuale defecte ale aplicatiilor vor fi corectate. Utilizatorii aplicatiilor Latinta cat si membrii aplicatiilor sunt de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii, muzica etc. obtinute prin vizitarea si/sau utilizarea serviciilor Latinta se va face la discretia si pe riscul vizitatorilor/membrilor ce vor fi singurii raspunzatori pentru orice avarie si/sau pierdere de date la computerele acestora ca rezultat al accesarii sau transferului unor asemenea materiale sau/si date. Latinta nu acorda nici un fel de garantie la nici un fel de bunuri sau/si servicii cumparate sau obtinute folosind aceste servicii sau orice alte trenzactii procesate folosind aceste servicii. Nici un fel de informatie sau acord, verbal sau scris obtinut de membrii Latinta nu va acorda nici un fel de garantie in afara cazurilor expres mentionate.

8. Daune, raspunderi.
Latinta nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale, tangentiale rezultand din navigarea in cadrul Latinta, folosirea serviciilor sau incapacitatea de folosire a serviciilor, pentru costul de procurare a unor bunuri sau/si servicii sau rezultand din cumpararea sau obtinerea oricaror bunuri si/sau servicii, a mesajelor receptionate sau a tranzactiilor introduse prin acest serviciu sau rezultand din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor membrilor dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte intangibile, chiar daca Latinta a fost incunostiintata de posibilitatea unor asemenea daune.

9. Calitate de membru si revinderea serviciilor.
Dreptul de folosinta a serviciului este un drept personal al Membrului Latinta. Membrul poate fi un singur individ cu un user si parola: orice persoana fizica sau juridica poate posta un anunt/site dar printr-un reprezentant legal.
Membrul este de acord sa nu revanda sau sa foloseasca Serviciul in scopuri comerciale, fara acordul expres al Latinta.

10. Comportarea membrilor.
Membrul este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin folosire unui Serviciu. Folosirea de catre Membru a Serviciului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si inteational. Membrul este de acord: (1) sa respecte prevederile legii cu privire la transmisiile de date tehnice; (2) sa nu foloseasca Serviciul in scopuri ilegale; (3) sa nu interfereze sau sa afecteze retelele conectate la Serviciu; (4) sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.
Serviciul foloseste reteua Inteet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea comportarea Membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Inteet. Membrul nu va folosi Serviciul pentru a trimite scrisori inlantuite, mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. Membrul consimte sa nu transmita prin Serviciu nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Membrul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau inteationala in vigoare. Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa. Membrul nu se va amesteca si nu va influenta folosirea de catre al Membru sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a Serviciului sau a altor Servicii similare.
Latinta, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la Serviciu daca comportarea Membrului nu se va conforma prezentelor Conditii ale serviciului.
In cazul site-urilor din directorul web, echipa LaTinta.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau muta anumite site-uri daca acestea nu corespund categoriei respective si/sau sunt nefunctionale si/sau incalca anumite reguli prezente in aceste conditii.

11. Consimtamant si Degrevari
Membrul consimte sa degreveze Latinta, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre Membru a Serviciului, violarea Contractului de Servicii de catre Membru sau din folosirea de catre o alta persoana a Serviciului prin computerul Membrului, de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.

12. Terminarea serviciilor
Membrul sau Latinta pot termina Serviciul cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. Latinta nu poate fi raspunzatoare catre Membru sau oricare alta terta parte pentru terminarea Serviciilor. Daca Membrul are obiectii in legatura cu prezentele Conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de Serviciu in orice fel, Membrul are urmatoarele optiuni: (1) sa intrerupa Serviciul; (2) sa renunte la calitatea de Membru la Serviciu; (3) sa instiinteze Latinta pentru terminarea Serviciului. La terminarea Serviciului, dreptul Membrului de a folosi Serviciul si software-ul aferent inceteaza imediat. Membrul nu va avea nici un drept sa ceara iar Latinta nici un fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale membrului catre sau dinspre oricare terta persoane.

13. Conditii de participare la promotion(**) si publicitate
Membrul poate intra in corespondenta sau participa la actiuni de promotion cu firme care isi desfac produsele si sau serviciile prin Serviciile Latinta. Orice asemenea corespondenta sau promotion, inclusiv livrarea si plata bunurilor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemena corespondenta sau actiuni de promotion se desfasoara in exclusivitate intre Membru si organizatorul actiunii de promotion.
Latinta nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie sau raspundere legala pentru orice parte a acestei corespondente sau promotion. (**)Promovari, sampling, vizionari, prezentari produse si/sau servicii, imagini, muzica, filme, spectacole etc.

14. Drepturi de proprietate asupra continutului
Atat vizitatorul cat si Membrul recunoaste ca continutul, incluzand dar nu limitandu-se la text, software, muzica, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale continute in publicitatea sponsorizata sau informatie comerciala distribuita prin accesarea Latinta sau/si e-mail prezentata Membrului prin Serviciu ("Continut") de catre Latinta si organizatorii de promovare, sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate, patente sau alte legi si drepturi de proprietate. De aceea, Vizitatorului cat si Membrului ii este permis sa foloseasca acest Continut numai cu autorizare expresa a Serviciului sau a organizatorilor de promotion. Vizitatorul sau Membrul nu poate copia, reproduce, distribui sau crea produse derivative din respectivul Continut fara acordul expres al Serviciului sau a organizatorului de promovare.
Membrul este raspunzator in totalitate de continutul tuturor mesajelor� (text si/sau imagini) adaugate sau modificate de catre persoana sa pe acest site, inclusiv utilizatorii ce isi inscriu siteul in directorul web, chiar daca sunt validate de catre un operator uman (sunt verificate integritatea continutului, a datelor de contact, ortografia, dar nu sunt verificate din punct de vedere al veridicitatii lor, intrucat doar membrul este raspunzator de acest lucru).


15. LEGI
Prezentele Conditii ale serviciului vor fi guveate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Vizitatorii, Membrii si Latinta sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare. Inabilitatea Latinta de a aplica orice drept sau prevedere ale prezentelor Conditii ale serviciului nu va constitui o derogare de la aplicarea ulterioara a acestor drepturi in afara cazului in care acest lucru este incuviintat de catre Latinta in scris. Vizitatorii si Membrii Latinta sunt de acord ca orice cauza ridicata din sau cu referire la serviciile prezentate in Latinta devine nula si neavenita. Prezentul regulament propus de Latinta nu are nici o semnificatie legala sau contractuala, si se doreste a fi cu titlu informativ.
________________________________________
Pentru probleme, situatii neprevazute ne puteti contacta la office@triumf.ro
Copyright © 2003-2018 Latinta. Toate drepturile rezervate.


Politica de confidentialitate

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să vă protejăm datele personale. Această declarație de confidențialitate vă va informa cu privire despre modul în care vă gestionăm datele personale, drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care vă protejează legea. Citiți cu atenție această declarație de confidențialitate înainte de a utiliza Serviciile noastre.

În această declarație de confidențialitate:
Servicii înseamnă orice produse, servicii, conținut, caracteristici, tehnologii sau funcții și toate paginile de inteet, aplicațiile și serviciile corespunzătoare pe care vi le oferim.
Platformă înseamnă paginile de inteet, aplicațiile mobile, paginile de inteet mobile sau alte proprietăți online prin care ne oferim Serviciile.

1. Cine suntem?
Portalul latinta.ro este un produs al Triumf Interactive SRL. Puteti gasi datele noastre de contact la sectiunea “Contact”.

2. Ce date colectăm despre dumneavoastră?
2.1.1 Date fuizate prin interacțiuni directe
Înregistrarea și alte informații despre cont
Când vă înregistrați pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta următoarele informații despre dvs.: Nume, Prenume, Email, Localitate, Cod postal, Adresa, Judet, Tara, Data nasterii.
În funcție de alegerile pe care le faceți în timpul autentificării la Serviciile noastre sau în timpul procesului de angajare a Serviciilor noastre, puteți opta pentru următoarele date personale suplimentare: Telefon, Sex, Ocupatie, venit.
2.1.2 Date pe care le colectăm automat, atunci când folosiți Serviciile noastre
Când interacționați cu Platforma noastră sau folosiți Serviciile noastre, colectăm automat următoarele informații despre dvs.:
Informații dispozitiv
• Folosim serviciul trafic.ro pentru a colecta informații specifice dispozitivului, cum ar fi versiunea sistemului de operare, identificatorii unici si alti indicatori.
Informații despre loc
• În funcție de autorizațiile dispozitivului dvs., dacă publicați un articol pe Platforma noastră, colectăm și procesăm automat informații despre locația dvs. actuală sau adresa IP de la care s-a facut trimiterea informatiilor, din motive de securitate.
Date despre Client și Autentificare
• Detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Inteet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. De asemenea, vă vom păstra informațiile de autentificare (date de înregistrare), tipul și versiunea browserului dvs.
Cookies
• Utilizăm cookies pentru a gestiona sesiunile utilizatorilor. "Cookies" sunt fișiere text mici transferate de un server web pe hard disk-ul dispozitivului dvs.. Cookies pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitei dvs., istoricul navigării, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookies sau să vă avertizeze atunci când paginile de inteet setează sau accesează cookies Dacă dezactivați sau refuzați cookies, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale Serviciilor/Platformelor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționează corect.
2.1.3 Date de la terți sau surse disponibile public.
Primim date personale despre dvs. de la diverși terți [și surse publice], după cum urmează:
1. Anumite informații tehnice și de utilizare de la fuizori de analize, cum ar fi Google, Trafic.ro;
2. Adresa IP, geolocația, istoric de navigare de la rețelele de publicitate cum ar fi Google, Trafic.ro;

3. Colectăm date de la copii?
Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 16 ani și nu colectăm cu bună știință date de la persoane sub 16 ani. Dacă constatăm că o persoană sub 16 ani ne-a fuizat date cu caracter personal, o vom șterge imediat

4. De ce procesăm informațiile dvs. personale?
Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:
• În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs.
• Unde este necesar pentru interesele noastre legitime să îmbunătățim Serviciile noastre și să vă punem la dispoziție o Platformă sigură și securizată.
• Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare.
În anumite circumstanțe, este posibil să vă procesăm și datele personale cu consimțământul dvs. Dacă facem acest lucru, vă vom anunța scopul și categoria de date cu caracter personal care trebuie procesate în momentul în care cerem consimțământul dvs.
Am descris mai jos modul în care folosim datele dvs. personale [și bazele juridice pe care ne bazăm în acest sens. De asemenea, am identificat care sunt interesele noastre legitime, unde este cazul].
5. Cum vă vom informa despre modificările din declarația noastră de confidențialitate?
Este posibil să modificăm din când în când această declarație de confidențialitate. Vom publica modificări pe această pagină și vă vom informa prin e-mail sau prin Platforma noastră. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă puteți închide contul accesând setarea contului și selectând ștergerea contului.

6. Drepturile dvs.
În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale.
Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, mergeți la setările contului/de confidențialitate sau contactați-ne folosind
Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale (denumit în mod obișnuit "solicitarea de acces la persoana vizată"). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă o procesăm în mod legal.
Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs. Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le fuizați.
Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) în cazul în care utilizăm datele ilegal; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.
Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală. Vă rugăm să rețineți că, în anumite scopuri, suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dvs. Consultați secțiunea 10.
Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care vă prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră.
Dreptul de a solicita transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către un terț. Vă vom fuiza dvs. sau unui terț pe care l-ați ales, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pentru care v-ați dat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.
Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.
Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alteativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.
Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.
În plus, aveți dreptul să faceți plângere în orice moment autorității responsabile de protecția datelor. Puteți găsi datele de contact in secțiunea 13.
Cu toate acestea, înainte de a face o plângere autorității pentru protecția datelor, apreciem ocazia de a ne ocupa noi în primul rând de problemele dvs.. În acest sens, vă rugăm să contactați Ofițerul de Protecție a Datelor folosind Formularul de Contact.

7. Comunicare și Marketing
Vom comunica cu dvs. prin e-mail în legătură cu Serviciile/Platforma noastre pentru a vă confirma înregistrarea, pentru a vă informa în cazul în care înregistrarea anunțurilor este în direct/a expirat și pentru alte mesaje tranzacționale în legătură cu Serviciile noastre. Deoarece este imperativ ca noi să vă fuizăm astfel de mesaje tranzacționale, este posibil să nu puteți renunța la astfel de mesaje.
Cu toate acestea, puteți să ne cereți să nu mai trimitem comunicarea dvs. de marketing în orice moment, accesând link-ul de dezactivare din e-mail sau prin modificarea setărilor de comunicare din contul dvs. În cazul în care aveți probleme în modificarea acestor setări, vă rugăm să ne contactați folosind Formularul de Contact.
Este posibil să primiți comunicări de marketing de la noi dacă:
• ați solicitat astfel de informații de la noi;
• utilizați Platforma sau serviciile noastre;
• ne-ați fuizat detaliile când ați intrat într-o competiție; sau
• v-ați înregistrat pentru o promoție.

8. Cu cine împărțim datele dvs.?
NU împărtășim datele personale cu nicio alta parte.
Fuizori de publicitate și de analiză: Pentru a îmbunătăți serviciile noastre, uneori vom distribui informațiile dvs. neidentificabile fuizorilor de analiză care ne ajută să analizăm modul în care oamenii utilizează Platforma/Serviciul nostru. Împărtășim informațiile dvs. cu ei în formă neidentificabilă pentru monitorizarea și raportarea eficacității livrării de campanii către partenerii noștri de afaceri și pentru analiza inteă a companiilor. Pentru mai multe detalii despre agenții de publicitate și fuizorii de analize, consultați Politica noastră privind cookies.
Autoritățile de aplicare a legii, autoritățile de reglementare și altele: putem divulga datele dvs. personale autorităților de aplicare a legii, autorităților de reglementare, organelor guveamentale sau publice și altor părți interesate care respectă cerințele legale sau de reglementare.
Informații disponibile publicului: Când postați un articol pentru vânzare utilizând Serviciile noastre, puteți alege să faceți anumite informații personale vizibile altor utilizatori LATINTA.RO. Acestea pot include numele, prenumele, adresa dvs. de e-mail, locația dvs. și numărul de contact. Rețineți că toate informațiile pe care le fuizați altor utilizatori pot fi întotdeauna distribuite de aceștia altor persoane, prin urmare, vă rugăm să exersați discreția în acest sens.

9. Transferuri inteaționale
Nu se aplica.

10. Unde stocăm datele dvs. și pentru cât timp?
Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate și procesate în servere securizate de pe teritoriul Romaniei, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.
Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, luăm în considerarea valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.
În cazul în care aveți întrebări legate de perioada de păstrare a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați folosind Formularul de Contact.

11. Măsuri tehnice și de organizare și securitatea prelucrării
Toate informațiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate și am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate și necesare pentru a vă proteja datele personale. Latinta.ro evaluează în permanență securitatea rețelei și gradul de adecvare al programului său inte de securitate a informațiilor, care este destinat: (a) să vă ajute să vă asigurați datele împotriva pierderii, accesului sau divulgării accidentale sau ilegale; (b) să identificați riscurile previzibile în mod rezonabil pentru securitatea LATINTA.RO (c) să minimizați riscurile de securitate, inclusiv prin evaluarea riscurilor și prin testarea periodică. Rețineți că, în ciuda măsurilor pe care le-am implementat pentru a vă proteja datele, transferul de date prin Inteet sau alte rețele deschise nu este niciodată complet sigur și există riscul ca datele dvs. personale să fie accesate de terți neautorizați.

12. Referințe de pagini de inteet ale terților
Platforma noastră poate conține trimiteri către pagini de inteet sau aplicații ale terților. Dacă faceți clic pe unul dintre aceste referințe, rețineți că fiecare dintre ele va avea propria politică de confidențialitate. Nu controlăm aceste pagini de inteet/aplicații și nu suntem responsabili pentru aceste politici. Când părăsiți Platforma noastră, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate a fiecărei pagini de inteet pe care o vizitați.

13. Detalii de contact
Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să verificați setările contului dvs. sau să contactați Ofițerul nostru de Protecția Datelor folosind [Formularul de Contact.


Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Daca nu esti de acord, te rugam sa nu vizitezi paginile acestui site.

Spatiu utilizator
Adresa email
Parola
Ai uitat parola?
Director web
Site-uri înregistrate: 14416 site-uri

Adaugă un site

Publicitate
© 2021 www.latinta.ro | Toate drepturile rezervate
Powered by Triumf ®